Friday, 4 January 2013

new chapter in my life 2013

Assalamualaikum. huu lame da tak update blog ni . lame yang gilerrrr lame kot. haha :P
lepas 2 bulan cuti sekolah berlalu la da 2012. 2/1/2013 bermulalah episod naik degreeeee ! alhamdulillah :)
lega sangat sebenarnye. yela aku sendiri pun tak expect rezeki mcm tu, tp lega dan bersyukur, Allah Maha Penyayang, dan setiap dugaan yang kita lalui semakin mematangkan kita dari hari ke hari walaupun tanpa kita sedari . Am I right ? hehe ...dah balik maktab semula ni mula la rasa rindu kat budak-budak ni. haha..ni yang duk menulis ni, pagi ni pulak hujan gerimis, uwaaa bergelora je rase perasaan. wuhuu. Abg Long GPS bergerak,Aiman Transformers,Adam Al Hafiz,Ayyub Gigi Rabbit,Ammar si upin :P,Kak Chik ustazah kecik,Mina Ratu Cantik,Cik Cemak Nom Nom Nomey,Danish Brainy Bunch...hahaha Mak Iqah rinduuu sangat :) serius. padahal sebulan lagi nak balik,..semoga anak-anak sedara mak iqah ni jadi anak2 yang soleh n solehah k :) blaja rajin2 ye sayang2 semua. huhu :) flyinggg kisss princes n princess mak iqah semua ni . selamat bersekolah sayang :)

Salam rindu dari Penang,
Mak Iqah :)

1 comment:

  1. alolo pyyg nyew mkcik ni...caye pon nak jugakk..huhu..

    ReplyDelete